Pasfoto service

Pasfoto's

Pasfoto nodig? Wij zijn "het adres" voor het laten maken van uw pasfoto's!

U kunt bij ons altijd binnenlopen voor pasfoto's. U wordt doorgaans direct geholpen en na enkele minuten loopt u met uw pasfoto's weer de deur uit. Zo simpel kan het zijn.

 

Uw pasfoto

Snel, direct klaar en met de hoogste kwaliteit maken wij pasfoto´s. In onze winkel/studio kunt u terecht voor het maken van pasfoto´s voor bijvoorbeeld uw rijbewijs, paspoort of andere identiteitsdocumenten. Uiteraard een pasfoto voor in de portemonnee is ook gewoon mogelijk! U hoeft voor het maken van pasfoto’s geen afspraak te maken.

Uw pasfoto op clubkaart 


Tevens verzorgt Foto René Tuinte BV pasfoto's voor sportbonden die aangesloten zijn bij de NOC NSF. Ook is het mogelijk om uw pasfoto digitaal te ontvangen. Dit is handig voor bij collegekaarten of bijvoorbeeld uw OV CHIP kaart. 
- Paspoort
- Identificatie kaart (ID)
- Rijbewijs
- Sportpassen (NOC/NSF gecertificeerd)
- andere overheidsdocumenten


Wettelijke voorschriften pasfoto's


Er is veel te doen omtrent de wettelijke eisen van een pasfoto voor bijvoorbeeld reisdocumenten of legitimatiebewijzen. Foto René Tuinte BV maakt conform alle wettelijke eisen pasfoto's. Wij zorgen ervoor dat u de juiste pasfoto krijgt voor officiële documenten. Wij geven dan ook een pasfoto garantie af! Is de pasfoto niet goed, wij maken hem voor u zonder kosten opnieuw! Wilt u meer informatie over alle wettelijke eisen die gesteld worden aan pasfoto's, dan kunt u terecht op de website www.paspoortinformatie.nl .

 

Heeft u toch nog vragen?


Indien u nog vragen heeft over het maken van pasfoto's dan kunt u contact opnemen

met een van onze medewerkers.

Telefoonnummer: 036-5223928
E-mail: fotorenetuinte@gmail.com