Foto's en video's op DVD

Overzetten van video en film naar DVD

De mooiste en belangrijkste momenten uit je leven staan vaak op film of video. De kwaliteit van videobanden en film gaat in de loop der tijd achteruit. Wil je je herinneringen kunnen blijven bekijken, laat ze dan overzetten op een DVD.

 

Videotapes naar DVD

Wij zetten voor u alle videobanden over naar DVD , Wij verwerken VHS, MINI-DV, VHS-C, HI 8 en Digital 8.Uw dierbare momenten waar u nooit de tijd of mogelijkheid voor heeft gevonden om het om te zetten naar DVD kunt u nu bij ons laten omzetten. U kunt op een makkelijke wijze weer genieten van al die vakanties, reünies, verjaardagen van weleer e.d.

 

Smalfilm naar DVD

Wij verwerken normaal 8, dubbel 8, single 8 en super 8 films mét en zonder geluid. Op 1 DVD past maximaal twee uur beeld. Langere films worden op meerdere DVD’s gezet.

Smalfilm wordt met een professionele flashscan8-scanner beeldje voor beeldje ingescand voor de beste kwaliteit. Als je de film nog wilt bewerken op je eigen PC is er ook nog de mogelijkheid om de film te laten wegschrijven naar externe harddisk.

De beelden worden, voor zover mogelijk, digitaal verbeterd voor een optimaal resultaat.

 

Het is met de nieuwste apparatuur tegenwoordig zelfs mogelijk om uw smalfilm te laten scannen in HD-kwaliteit. Uw film wordt dan op een Bluray-schijf gebrand.

Meer informatie, over prijzen of mogelijkheden, is verkrijgbaar in de winkel van Foto René Tuinte BV.

 

Hoeveel minuten zijn mijn spoelen?

 

spoelen